|
Treść |
Autor |
 |
2005-04-24 11:03:26 Ja ze swoją trzodką ( 2 psiska) odwiedzam Panów przy Al. Żołnierza , czasem Rybczyński a czasem Pan Przemek , nie są to jacyś specjalni super weterynarze , bo wg mnie takich w Stargardzie niestety brak , ale na zwykłe rzeczy dają sobie radę. W poważniejszych przypadkach polecam Szczecin. | Agusia
 |
 |
2005-04-24 16:45:28 Najchętniej zapytałbym jak wykończyć po cichu świnkę morską ale pewnie naraziłbym się na krytykę, zresztą nawet prawnie do takiego postu można byłoby się czepić. Najgorsze, że ostatnio któraś z Pań w zoologicznym z miłym uśmiechem poinformowała mnie( stały klient), że to może żyć nawet 10 lat o zgrozo!!!!!!!!! | MATRIX
 |
 |
2005-04-24 16:53:38 [quote:d5f60c75e0="MATRIX"]Najchętniej zapytałbym jak wykończyć po cichu świnkę morską ...[/quote:d5f60c75e0]
Ja kiedys niechcacy wykonczylem swinke zostawiajac ja sam na sam z psem. Dostala chyba ataku serca. Swinka z psem mieszkala dosc dlugo pod jednym dachem, ale zawsze byla wyjmowana z akwarium w obecnosci domownikow. Pies na swinke jakos specjalnie nie reagowal. No i raz zdazylo mi sie wyjsc z domu nie wkladajc swinki do akwarium. Jak wrocilem to byla juz szytwna (i nie miala na sobie zadnych sladow - dokladnie ja sobie obejrzalem).
PS. Oddaj ja komus, jak juz jej nie chcesz, badz nie mozesz trzymac. | Jelit Wypatrosz |
 |
2005-04-24 20:45:02 [quote:888206ac46="Jelit Wypatrosz"]
PS. Oddaj ja komus, jak juz jej nie chcesz, badz nie mozesz trzymac.[/quote:888206ac46]
Nawet sobie nie wyobrażasz jak trudny problem tu poruszyłeś. Otóż a by się pozbyć świnki musi się to stać w sposób, który zaakceptuje córka, mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Nastepnie z tym oodaniem to nie takie proste a wręcz niewykonalne. Dlaczego ? Ano dlatego, ze małą śliczną świnkę to węźmie każde dziecko a nawet spokojnie MAŁE ZOO ale proszę spróbować z osobnikiem 3-4 letnim - bez szans!!!!!!!! Jedyne wyjście - musi umrzeć z powodów "naturalnych", chyba rozumiesz o jakich mówię.
Twój pomysł z psem jest całkiem niezły tym bardziej że nie mam psa, wiec widok może "zadziałać właściwie" | MATRIX
 |
 |
2005-04-24 20:46:47 [quote:4b2fb24aef="MATRIX"]Najchętniej zapytałbym jak wykończyć po cichu świnkę morską[/quote:4b2fb24aef]
Dobry będzie [b:4b2fb24aef]CYKLON B[/b:4b2fb24aef] :twisted: | RAPER
 |
 |
2005-04-24 20:58:28 tia cicho to może i będzie, tylko przy okazji sam się nie wyciszę "naturalnie", chyba że masz jakąś swoją "komórkę" na takie potrzeby i za niewielką opłatą... | MATRIX
 |
 |
2005-04-24 21:38:56 Ludzie...!! T o miał być miły temat o zwierzaczkach, o ich leczeniu :twisted: a Wy co? leczenie "inaczej" (moja koleżanka zrzuciła po schodach zwierzątko zapakowane w pudełko - zwierzątko umarło) Matrix - jesteś potworem :twisted: | miauka
 |
 |
2005-04-25 00:58:10 [quote:d69fba4fa3="MATRIX"]chyba że masz jakąś swoją "komórkę" na takie potrzeby i za niewielką opłatą...[/quote:d69fba4fa3]
Auschwitz-Birkenau dla izraelskich świnek morskich :D Tylko do pilnowania trzeba by było wziąć jakieś owczarki niemieckie :twisted: | RAPER
 |
 |
2005-04-26 14:03:43 [quote:a657c277be="miauka"] Matrix - jesteś potworem :twisted:[/quote:a657c277be]
iiiiiiiii nie jest tak źle, to były tylko rozważania teoretyczna, choć problem faktycznie pozostaje i nie daj ... na następne ileś lat. Raper dzięki za zainteresowanie, widzę że w biedzie można na Ciebie liczyć. W każdym bądź razie gdyby kot była za mało to Miauka, moja oferta jest chyba czytelna. | MATRIX
 |
 |
2010-02-05 14:36:12 A ja mam dobre zdanie o doktorze P Czuczwarze jak i A. Rybczyński Ceny mają normalne jesli stać was na np. drogiego Yorka to i stać bedzie was na jego leczenie. Takie jest moja zdanie :) Jesli chodzi o Pana Przemka to on jest taki bardziej odany pracy jest miły sympatyczny słucha przedewszystkim klijenta nie wywyrzsza sie ze swoją wiedzą, ja nie narzekam . Jeśli chodzi o dr. Alexsandra to on ma troszke inny charakter chce tak pokazać ze jest bardzo dobry i wie najlepiej co oczywiście w przypadku mojego psiaka sie sprawdzilo. Ta dume można mu wybaczuć i tez potrafi być ŚMIESZNO-Sympatyczny | @anonimowy |
 |
2010-02-05 14:46:45 Czy panowie Czuczwara i Rybczyński to ten gabinet na 1 Brygady? Pytam bo chcę wykastrować mojego psiaka a nie wiem gdzie lepiej, czy 1 Brygady czy lecznica na Broniewskiego. Nie mam dużego doświadczenia z tymi weterynarzami.. | @anonimowy |
 |
2010-02-17 17:19:53 ja polecam gabinet na Os Zachód ten wet zna się na rzeczy uratował moją spanielkę jestem zadowolona | @Gośka |
 |
2010-02-17 18:42:00 dr.Grabiec,czuczwara zdiagnozowal mojego psa ze ma nowotwor a to byla przepuklina,juz do niego niechodze | @anonimowy |
 |
2010-02-17 18:43:46 dr.grabiec przyjmuje w 2 punktach na ul.Wieniawskiego nie trudno nie trafic i na ul.Broniewskiego wejscie od stacji paliw bumerang. | @anonimowy |
 |
2010-02-17 18:48:15 Ja bardzo mocno polecam Dr. Magde Lidwin-Kaźmierkiewicz przyjmuje na ul.Złotników> Ma świetne podejście do zwierząt, lubi to co robi i przedewszystkim wie co robi! Serdecznie Polecam | @anonimowy |
 |
2010-02-17 19:42:14 Najlepszym lekarzem jest Jan Zenkner,to jest Lekarz który od razu postawi odpowiedią diagnoze i następnie leczenie -polecam | @anonimowy |