Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
06 Styczeń 2009
Kacper, Melchior, Baltazar

Działy forumStargard i okoliceGimnazjum???
Treść Autor
2008-11-08 17:26:34
ale w sumie rzeczywiscie to dopiero liceum tak naprawde wybiera sie samemu, w tym wieku dziecko niech idzie lepiej ze swoimi szkolnymi kolegami, mozliwe nawet ze ich klasa nie zostanie podzielona(ja akurat mialam takie szczescie) i bedzie w towarzystwie osob ktore zna juz ladne pare lat :)
@anonimowy
2008-11-09 08:40:52
Zdecydowanie gimnazjum nr 3 lub 4, nigdy Katolickie !!!
@anonimowy
2008-11-09 09:54:22
Polecam gimnazjum nr 2. Skończyłam je w 2004r. i mam bardzo miłe wspomnienia :) Grono pedagogiczne super i atmosfera w szkole również.
@Absolwentka gim. nr 2
2008-11-09 17:07:29
Moje dziecko chodzi do gimnazjum gminy i powiem jedno jak ktos chce się uczyć to będzie czy to w gimn.1,2,itd..Poziom tam jest taki sam jak w innych gimn.prosze sprawdzic wyniki z testów 3 kl. jakie dzieci osiągają , od nie których szkół osiągają lepsze wyniki.Wyborem prosze się kierowac samemu i nie patrzeć na komentarze .Każda szkola ma takich samych uczniów lepszych lub gorszych a i rozrabiających też .
@Monia
2008-12-07 23:59:31
gminne dobre jest - już wieśniaki nie są takie jak kiedyś złe więc śmiało można tam iść.
@anonimowy
2008-12-08 15:58:45
kilka lat temu skończyłam z wyróżnieniem gim 4, ale oczywiście było to poparte moją ciężką pracą. nie powiem, nauczyciele wówczas byli bardzo pozytywnie nastawieni do uczniów z pasjami i pozwalali je rozwijać. kilkoro z tych nauczycieli do dzisiaj wspominam z łezką w oku. wiadomości zdobyte w tej szkole pozwoliły mi dostać się do I LO, a w chwili obecnej studiuję na jednaj z bardziej renommowanych uczelni w kraju - SGGW w Warszawie. Ale prawdą jest, że jak ktoś chce się uczyć i rozwijać - może robić to wszędzie!
@(ż)virek
Stargard Stargard Strona 1 2 z 2 Stargard Stargard
Reklama

Działka w Kicku