|
Treść |
Autor |
 |
2009-06-14 18:40:18 W drodze spotkałem szczecińskich PTTKowskich diałaczy rowerowych i zainteresowałem ich sprawą 20stokilometrowej drogi rowerowej którą można tanio i szybko uruchomić bo jest niemal gotowa . Zobaczymy czy coś zdziałają | stefan59 |
 |
2009-06-21 06:27:30 Dnia 27 marca wypadającego na Sobotę odbędzie się wyjazd do miejscowości Marianowo (po raz kolejny). Droga wypadnie przez miejscowości Ulikowo, Brudzewice, Pęzino, Marianowo, Golina, Barzkowice. Po drodze jeśli wszyscy wyrażą chęć zahaczymy nie nadrabiając trasy na dawny wyrąb drzew w lesie z strumieniami. Cała trasa jest bardzo spokojna i raczej mało uczęszczana. Wyjazd odbędzie się bez względu na liczbę chętnych - wyjazd odbędzie się bez względu na zanoszącą się pogodę. W przypadku dużego deszczu wyjazd będzie odwołany. Trasa na każdy rodzaj roweru. Będziemy jechali z licznymi przystankami i po drodze są sklepy gdzie będzie można kupić coś do picia.
Zbiórka chętnych do wspulnego wyjazdu z nami odbędzie się o godzinie 10:30 na parkingu hotelu mały młyn - ulica gdańska 5
Po prostu wystarczy do nas przyjechać na zbiórkę bez żadnych zapisów - ZAPRASZAMY | tomeh
 |
 |
2009-06-26 08:56:32 Super pomysł. Popieram :) | @anonimowa |
 |
2009-06-26 13:54:23 fajny pomysł :) | @anonimowy |
 |
2009-06-26 14:00:28 Chetnie pojade z wami,tylko nie bedziecie chyba szybko jechac,ale takim tempem spokojnym? | @anonimowy |
 |
2009-06-26 17:49:52 jedziemy spokojnie i z przystankami. Turystycznie - zapraszam do dołączenia się do nas. | tomeh
 |
 |
2009-06-28 12:14:20 Kolejna wyprawa zakończona sukcesem. Zapraszamy na następne już niebawem.
Relacja z Sobotniej na naszym forum
www.bike.vot.pl/dialog | tomeh
 |
 |
2009-07-03 17:28:59 Witam Rowerzystów. Na najbliźszą niedzielę[5.06.09] planuję wyjazd do Międzyzdrojów-Dziwnowa apotem zjazd do stacjiPKPKamień Pomorski i pociągiem do domu. Jeżeli dobrze rozczytałem rozkład jazdy to odjeżdżam ze Stargardu ogodz8.15 . Z Kamienia powrót o godz 15.51 lub 18.23. ato daje w Stargardzie godzinę 18.38 lub 20.18. CZasy są dla pociągów osobowych . Zapraszam do wspólnej wędrówki nad Bałtykiem wszystkich chętnych aszczegolnie -Bike. do Witkowa to pojedziemy jak o 16 tej będzie się ściemniać,szkoda lata.Zapraszam. | @stefan59 |
 |
2009-07-03 23:28:26 4 lipca 2009 Wyjazd w rejony południowe miasta Stargard
Dnia 4 lipca czyli w Sobotę po rozmowach została obrana trasa planowana wcześniej czyli w rejony południowe miasta. Trasa przebiega przez następujące miejscowości Witkowo Pierwsze, Witkowo Drugie, Strzebielewo, Przewłoki i nawrót na drogę do Kurcewa, Strzyżno i wjazd na osiedla lotnisko a z niego do Stargardu prze osiedle pyrzyckie. Wyjazd odbędzie się o godzinie 10:30. Zbiórka na wyjazd jest to parking przed hipermarketem Kaufland na ulicy Kościuszki. Ale nie przed samym wejściem do sklepu tylko po stronie tej parkingu przeciwnej od krawężnika abyśmy się znaleźli. Wyjazd z licznymi przystankami turystyczny z zwiedzaniem. Trasa spokojna i dobra.
4 lipca 2009 wyjazd o godzinie 10:30 spod hipermarketu Kaufland na ul. Kościuszki jak wyżej.
Zalecenia w trasę: Czapki na głowę chroniące przed słońcem lub kaski. Kilka drobnych monet na kupno napoju w miejscowościach lub napój własny przy sobie. Polecam aparat także. | tomeh
 |
 |
2009-07-03 23:51:20 hmm,w taki upal jechac?,to meczarnia i rzeż. | @anonimowy |
 |
2009-07-04 18:31:26 Dnia 5 lipca czyli w Niedzielę odbędzie się wyjazd do miejscowości Grabowo rowerowy. Dokładnie chodzi nam o pojechanie nad samo jeziorko i posiedzenie nad nim dłuższą chwilę. Na wyjazd warto wziąć coś do posiedzenia na trawie przy jeziorze oraz napoje. Dojazd drogami polnymi a powrót drogą polną do Stargardu w identyczny sposób. Wyjazd odbędzie się o godzinie 12 spod ciastkarni Rarytas na ulicy Piłsudskiego 63.
Niedziela 5 lipca godzina 12:00 sprzed ciastkarni Rarytas wyjazd nad jezioro grabowskie. Ulica Piłsudskiego 63.
Zapraszamy wszystkich chętnych do wyjazdu w to chłodne przed upałami miejsce. Możliwość kąpieli także na miejscu - jezioro jest czyste. | tomeh
 |
 |
2009-07-05 18:31:47 Witam Rowerzystów. Zgodnie z planeem dezisiej wędrowałem rowerem .odjazd był wg. planu ale trasę zmieniłem bo byłem sam więc zrobiłem to co bardziej mnie pociąga . Start odbył się w Łoźnicy dalej wzdłuż nieczynnej lini wąskotorówki przz Trzechel -Buk-Kłodzino-Kłęby do Golczewa. Potem wzdłuż nieczynnej lini szerokotorowej do Wysokiej Kamieńskiej i zjazd pociągiem do domu przez Dąbie Koniec wyprawy. Za tydzień nowa trasa .Kto siedział w domu niech żałuje | stefan59 |
 |
2009-07-05 18:34:14 Łoźnjca -to stacja kolejowa pomiędzy Goleniowem a Wysoką Kam. | stefan59 |
 |
2009-07-06 12:55:35 Dnia 11 lipca w Sobotę zapraszamy na wyjazd rowerowy rekreacyjno turystyczny w północne rejony naszego miasta. Wyjazd jest spokojny i dobrymi drogami. Wiele przystanków i ciekawych miejsc do zobaczenia. Na wyjazd należy się stawić o godzinie 11:00 na ulicy Piłsudskiego 63 przed ciastkarnią Rarytas. Będzie miał on tempo rekreacyjno turystyczne z zwiedzaniem. Trasę ustalimy na zbiórce tak aby każdy dał spokojnie radę i była to przejażdżka. Na wyjazd zapraszamy wszystkich mieszkańców miasta i okolic - jest on otwarty.
11 lipca Sobota o godzinie 11:00 wyjazd spod ciastkarni Rarytas na ulicy Piłsudskiego 63.
12 lipca w Niedzielę. Zapraszamy na wymarsz pieszy nad jezioro Miedwie. Wyjście odbędzie się o godzinie 10:00 spod stacji kontroli pojazdów na ulicy szczecińskiej. Jest to początek drogi rowerowej na Miedwie - taki parking przed sklepem z tanim obuwiem. Zapraszamy wszystkich mieszkańców miasta i okolic do wspólnej wędrówki - jest to impreza także darmowa jak wszystkie i otwarta.
12 lipca Niedziela o godzinie 10:00 wymarsz spod Stacji kontroli czyli początek drogi rowerowej na Miedwie na parkingu przed tanim sklepem obuwniczym.
Na oba dni zalecamy wziąć okrycie na głowę od słońca, aparaty, i kilka złoty na napój lub posiadanie już swojego napoju.
Czekamy w tym temacie na zgłoszenia osób na wyjście oraz tych co chcą iś i nie mają konta na forum do kontaktu na nasze gg 6738765 lub telefon 691-844-884 | tomeh
 |
 |
2009-07-06 16:25:18 superancko :) pozdrawki | @anonimowy |
 |
2009-07-06 16:54:12 Zapraszamy do wzięcia udziału w tych dwóch imprezach z nami. | tomeh
 |
 |
2009-07-10 19:59:59 Witam rowerzystów. W niedzielę 12.07.09. robię etap odznaki Dookoła Województwa - Międzyzdroje-Dziwnów-Kamień Pom.. odjazd pociągiem o 8.15 .Powrót z Kamienia ok. 18 lub 20. Pociągi osobowe. Deszcz nie będzie padał. Bedzie skrzypiało "torpedo" mojego rowera.W programie molo,latarnia itp. Jak ktoś ma wolne i chęć to zapraszam. | stefan59 |
 |
2009-07-10 20:14:44 jutro ma lac w calym wojewodztwie | @anonimowy |
 |
2009-07-12 19:13:40 Pamiętaj telewizja kłamie. Nie było ani kropelki deszczu . Sprawdzaj pogodę w iinym miejscu. | @anonimowy |
 |
2009-07-12 23:03:41 U nas kolejna wyprawa zakończona sukcesem dzisiaj tym razem piesza. | tomeh
 |