Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
02 Wrzesień 2010
Iza, Stefan, Julian

Działy forumsprawy społeczneCzy Stargardowi grozi powódź???
Treść Autor
2009-07-02 13:46:39
Zapraszam do dyskusji na ten temat. Jaki jest stan wałów przeciwpowodziowych? Czy i kto w ogóle dba o ich utrzymanie? Czy wszystkie rowy melioracyjne są czyszczone i ich przepustowość jest należyta? W jakim stanie jest koryto rzeki na ocinku biegnącym przez Stargard?
@anonimowy
2009-07-02 13:51:35
A co zdziałasz tą dyskusją ?
Tylko to że ludzie wyleją swoje nerwy i żale. Od tych wszystkich spraw jest Urząd Miejski i niech on się wypowie o przeciwdziałaniu powodziowemu w Stargardzie i przedstawi na łamach portalu swój plan i konkrety !!!!!!!!!!!!!1
@anonimowy
2009-07-02 13:56:07
Nie widziałem, aby w Stargardzie jakiekolwiek służby systematycznie czyściły studzienki kanalizacji burzowej, chyba że robią to w nocy.
@anonimowy
2009-07-02 15:39:39
A co zdziałasz tą dyskusją ?
Jak już do takiej powodzi dojdzie to będzie za późno na dyskusje.
@anonimowy
2009-07-02 15:45:18
Czy Ci którzy zakupili domki na Zakolu liczyli się z tym, że są to tereny zalewowe?A zatem, czy dokonując tak ważnego w życiu zakupu ubezpieczyli swoje domostwa przed ewentualnymi skutkami powodzi?
@anonimowy
2009-07-02 17:22:52
tak zawczasu kup sobie lodke .... najlepiej bols
@anonimowy
2009-07-02 20:21:42
A Ty potrenuj móżdżek, bo z mózgu nic nie pozostało.
@anonimowy
2009-07-02 22:46:56
Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee czy wszystkie rowki są czyste!!!!!!!!!!!!!!
@anonimowy
2009-07-04 22:50:56
Mój rowek jest czysty
@anonimowy
2009-07-05 09:48:59
Ci co kupili domki na zakolu to prawdziwi twardziele, zalewanie przez Inę na wiosnę to pewne, no i ten smród z pobliskiej oczyszczalni. Tu musi być eldorado.
@anonimowy
2009-07-07 15:17:54
hehehe to niezly temat.... zacznijmy od tego, przyjechala firma i czyscila te studzienki od rana do 1 w nocy ul. Brzozowa, wiem bo robili to obok mnie skrzyzowanie limanowskiego i okrzei. Ale nie to jest problem, OWE STUDZIENKI NIE WYMAGAJA TAKIEGO CZESTEGO CZYSZCZENIA!! Chodz i zalezy gdzie... Sa i zapchane piachem po sama gore, trzeba wiedziec gdzie one sa...
Co z wala mi... czesto po nich chodze, bo strzelam wtedy do jakis celow (pudelka i inne smieci ktore tam sa), stan NO CALKIEM NIEZLY, ale od kiedy pamietam nigdy nie bylo tutaj za wysoko i woda sie przez nie nie przelewala. Moim zdaniem skromnym nalezaloby POGLEBIC KORYTO RZEKI (to bylo robione 20 moze 30 lat temu, albo i dawmniej.
Ziemia posluzylaby wzmocnieniu walow i kto wie co bysmy znalezli przy tej okzaji.
Ale tego sie nie zrobi - dlaczego? Kryzys no i miasto nie widzi potrzeby, a poza tym powiedza ze widza inne wazniejsze rzeczy do zrobienia....
TO TAKIM SKRUTEM OPISU, dziekuje za mozliwosc wypowiedzi :)
benq
Reklama

Lokal w centrum