| |
|
|
|
02 Wrzesień 2010 Iza, Stefan, Julian
|
|
Treść |
Autor |
 |
2009-06-02 13:20:23 ja czasem zachodzę do WIKI (bo nie chce mi się dalej szukać)ale faktycznie za czysto to tam nie jest.dobrze,że dziewczyny zostawiają płyny do mycia łóżek,to moge sama ja sobie umyć.wydaje mi sie jednak,iż nieco poprawiło sie tam z czystością od momentu otwarcia.
może poczytali posty na swój temat.... | @sąsiadka |
 |
2009-06-14 22:26:29 5 minut w solarium zwiększa ryzyko zachorowania na raka skóry o 50%-smutna rzeczywistośc:( (jest to potwierdzone badaniami) | @iza |
 |
2009-07-03 17:44:12 "Świat słońca" na Słowackiego jest najlepszy :-] | @anonimowy |
 |
2009-07-03 18:37:06 Solarium bardzo niszczy i wysusza skórę -to fakt. Ale jak tu w dzisiejszych czasach się od niego odzwyczaić hm? Ja łykam na co dzień kapsułki z beta karotenem a na solarium chodzę raz w tygodniu na 8 minutek :) no i jestem brązowiutka :) Polecam dziewczyny, efektów może nie widać po tygodniu czy dwóch, ale stosując regularnie naprawdę poprawia się koloryt skóry a do tego ma ona ochronę! Najbardziej lubię solarium VIP, ale ze względu na to iż nie zawsze chce mi się wypuszczać w miasto, często korzystam z usług salonu Majorka na Chopina i nie narzekam :) | @anonimowy |
 |
2009-07-03 21:00:05 ja byłam na chopina w figurelli. tam mają też solarium stojące i naprawde bardzo fajnie jest. kiedyś chodziłam do majorki, ale wypróbowałam to i na razie nie planuje zmian:) a poza tym jest cicho, czysto i miła obsługa. | @ |
 |
2009-07-03 21:32:58 solarium jest rakotwórcze. | @anonimowy |
 |
2009-07-04 09:11:43 masakra jak czytam o tym że ktoś chodzi raz w tygodniu na solarium!! dziewczyno ty wesz co ty sobie robisz???? co z tego że teraz bedziesz oplaona fajnie, a wiadomo że wtedy lepiej ciało wyglada jak za pare lat będziesz wyglądała gorzej od własnej matki i babki, albo bedziesz leczyła raka skóry :( opamiętajcie się dziewczyny!! czy warto tracic kase i życie... | @anonimowy |
 |
2009-07-04 09:17:31 zawsze mnie śmieszyły takie laski, które dobrze wyglądają do 30 tki :D znajdą męża, chajtną się, a potem ci mężowie z rana się budząc pytają gdzie ta ładna dziewczyna którą poznali !!! łądnie się wygląda do pewnego momentu, potem ta skora zaczyna wyglądać tragicznie po prostu i nie ważne jakich kosmetyków się używa..jest pomarszczoa i ma plamy które usuną tylko drogie zabiegi kosmetyczne...zatem podziwiam laski za własną ich głupote!! | @niunia |
 |
2009-07-04 16:59:34 ja sie zgadzam z koleżanką - też chodzę do figurelli na chopina i bardzo mi sie tam podoba. Fakt też co piszą dziewczyny żeby z nim nie przesadzać bo to szkodzi skórze w zbyt dużych ilościach. | @anonimowy |
 |
2009-07-04 17:09:31 SLONCE-PLAZA-ZA DARMO !!! | @anonimowy |
|