|
Treść |
Autor |
 |
2006-05-25 16:29:42 ktoś wie kto się tym w Stargardzie zajmuje fachowo? kto mógłby zajrzeć i np.dysze przeczyścic:D.
problem: Wszystko podłaczone prawidłowo, sygnał jest, drukuje ale przy świeżo nałożonym oryginalnym tuszu nic nie wychodzi ;] typ: canon s200x | violistka
 |
 |
2006-05-25 20:23:35 Na 100% ok 2 dni temu na terenie Stargardu widziałem ogłosznie o nowej firmie zajmującej się serwisem drukarek, ale niech mnie... skleroza nie boli. Napewno ktoś to jeszcze czytał i dostaniesz namiar. Tego typu drukarek nie używałem więc się wymądrzał nie będę. Napewno coś takiego w Stargardzie zaistniało, mowię o firmie od drukarek a wcześniej, hmmmmmmm po znajomości może w PAC-u.....?(jeśli model jest tego warty) | NIUK
 |
 |
2006-05-25 21:29:18 z tego co sobie przypominam zajmują się tym na Czarnieckiego w miejscu gdzie jest kącik ksero (chyba że coś mi się pomotało) | Lilith |
 |
2006-05-25 22:47:15 [quote:9c63372888="Lilith"]z tego co sobie przypominam zajmują się tym na Czarnieckiego w miejscu gdzie jest kącik ksero (chyba że coś mi się pomotało)[/quote:9c63372888]
Nie, nie pomotalo Ci sie.
Tel. kontaktowy: 577-59-70, kom. 608-313-117 (Marcin). | monolith |
 |
2006-05-26 01:08:12 hmm... w ksero kaciku to jest czy w tym..hm.. sklepie? | violistka
 |
 |
2006-05-26 01:12:27 Pierwsze drzwi na prawo ;) Najczesciej 2 mlode dziewczyny sa ;] | monolith |
 |
2006-05-26 01:19:54 ano .. czyli nie w rądzie tylko koło Dentysty?:> (o ile było by łatwiej gdybyś lilith sprecyzowała wypowiedź..) ja wszędzie na piechotke:) biedny studencik zamiast dzwonić spaceruje po Stargardzie:) | violistka
 |
 |
2006-05-26 01:32:25 [quote:55f0aa974c="violistka"]ano .. czyli nie w rądzie tylko koło Dentysty?:> (o ile było by łatwiej gdybyś lilith sprecyzowała wypowiedź..) ja wszędzie na piechotke:) biedny studencik zamiast dzwonić spaceruje po Stargardzie:)[/quote:55f0aa974c]
Lilith to ja nie jestem, ale chodzilo tutaj o ksero znajdujace sie na ulicy Czarnieckiego (za przystankiem autobusowym); jak by to jeszcze wytlumaczyc... W akcie desperacji stworze plan sytuacyjny ;) | monolith |
 |
2006-05-26 09:44:28 Polecam MIM Electronics.
W załączonym pliku masz lokalizację. | fjodor |
 |
2006-05-26 11:40:06 dzieki fjodor. student nózki ma ale je oszczędza i chyba nie skorzystam. prawdopodobnie odwiedze ksero kącik. | violistka
 |
 |
2008-09-10 19:21:47 Ja również polecam MIM ELECTRONICS - sprawdzony serwis , naprawili mi drukarkę , w innym serwisie powiedzieli , że nadaje się na złom, a tu niespodzianka , szybko i do tego niedrogo było. Są gdzieś na ul. Kościuszki, numeru nie pamiętam. | @Joanna |
 |
2008-09-10 21:56:01 Ja mogę spróbować zajrzeć co jest nie tak, trochę się tym zajmuję amatorsko, własnie drukarkami Canon. | @Kwasek |
 |
2008-09-11 02:12:10 amatorsko to możesz porobić sobie zdjęcia nad j. Miedwie :) | @anonimowy cześ |
 |
2008-09-11 20:23:11 Heh, zawsze sie jakis burak znajdzie na forum, zbey sie troche dowartosciowac do poziomu i wiedzy innych ludzi> Od to Polska wlasnie! Juz ci lepiej ze przeczytalo to troche ludzi? | @Kwasek |
 |
2008-09-11 21:53:18 Jak narazie to TY Kwasek reprezntujesz swoim powyzszym wywodem poziom buraka , w dodatku nie cukrowego tylko pastewnego. Ps. Dajesz jakąś gwarancje na tą swoja " amatorszczyzne " ? Jesli nie to dalej uwazam , ze amatorsko mozesz porobic sobie zdjecia nad Miedwiem .
see you | @anonimowy czes |
 |
2008-09-12 10:15:57 A myslisz ze ci amatorzy z serwisow przy jakis tam sklepach komputerowych sa tacy profesjonalni? Pewnie powiedza ze glowica jest zepsuta i trzeba kupic nowa za 150-200zl, bo nie bedzie im sie chcialo nawet jej udrazniac. Ja kiedys zanioslem drukarke do PACa to nawet im sie nie chcialo jej rozkrecac i powiedzieli ze nie da sie naprawic, nawet nie wiedzieli jaka jest przyczyna usterki. Zrobiłem jzu dziesiatki drukarek i sprzedawałem je na aukcjach z zaznaczeniem ze sa po remoncie i jakos nigdy nie mialem zlego komentarza. | @Kwasek |
 |
2008-09-30 22:09:56 kwasek ma rację, znam go osobiści i wydaje się konkretną osobą. W serwisie tak czy owak coś się zapłaci za ich zajrzenie do środka a okaże się pewnie że transmiter trzeba dokręcić czy coś prostego. Co do anonima proponującego zdjęcia na Miedwiem - myślę że jeśli nie umiesz pomóc ani doradzić to po co piszesz, czyżbyś nie zrozumiał tematu i pytania oraz odpowiedzi. Jeszcze zimy nie ma a bałwany już są - anomalia jakaś. | tomeh
 |
 |
2008-10-01 01:53:00 Zdania powiedzmy ,sa podzielone - skoro juz tak bardzo chcesz przy cukrować to zastanówmy sie jak by tu nazwać kogoś kto odpisuje na post po 2 latach ..hmmm. Ach i te podkreślenie swoich umiejętności poprzez Allegro cudowne wręcz ..Pomińmy to , młody człowieku ja mam problemy z interpretacją tekstu? Serwis. Wiesz co oznacza to słowo? Także drogi dupowłazie Kwaska daj sobie na luz .
| @anonimowy cześ |
 |
2008-10-02 10:41:06 Zemną lepiej się nie kłuć, na razie piszesz ale nie wiem czy wiesz że większość osób ma cię za kretyna, sam żadną wiedzą nic nie pokazałeś a krytykujesz innych - jesteś tą polską zarazą co nic nie umie a wiecznie im mało.Nie odpisuj jeśli masz krztę mózgu i honoru - choć pewnie ci jej brak i coś jeszcze napiszesz - a to się okaże. | tomeh
 |
 |
2008-10-02 20:52:28 Co za żałosna próba zakończenia tak wspaniale zapowiadającej sie wymiany zdań. Cepie roztkliwiasz mnie okazywaniem swojej wielkości wyimaginowaną inteligencją ,ale daj sobie na wstrzymanie dla mnie jesteś żałosnym kmiotem skrzyżowany razem z dupowłazem.
Fajnie tak komuś naubliżać publicznie nie? Może jak już nauczyłem sie tego od Ciebie moje posty będą bardziej składne i zrozumiałe ,co zapewne przyczyni się do zmniejszenia w nich kretynizmu.
| @anonimowy cześ |