Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
06 Styczeń 2009
Kacper, Melchior, Baltazar

Działy forumpoznajmy sięWitam
Treść Autor
2008-11-19 23:51:40
ja polecam psychoterapie w szczecinie , u nas lepiej sobie odpuscic specjalistów. i powiem wam ze nie bierzecie zadnych psychotropów bo wam zniszcza psychike , a pozniej bedzie juz tylko gorzej !
@anna
2008-11-19 23:52:48
a forum jest od żalenia się i temat tez trafiony ! idz sam do specjalisty i lecz swoje docinki !
@anna
2008-11-20 14:03:44
Polecam dr Soleckiego-neurolog,przyjmował w Medisie,jest ze Szczecina.10 lat temu myślałam,że z tego nie wyjdę,w ogóle nie wiedziałam co robić i gdzie szukać pomocy.Pogotowie było u mnie nieraz 2 razy dziennie.Dziwili się...taka młoda...a ja czułam,że jak mi nie pomogą to koniec,miałam typowe objawy stanu przedzawałowego,lecz EKG,mierzenie ciśnienia na to nie wskazywało.Dostawałam zastrzyki uspakajające i tyle.Na drugi dzień wracało.Powiedziałam sobie ...musi być jakieś wyjście.Udałam się do dr Soleckiego,opowiedziałam co się dzieje,zaznaczając,że nie chciałabym uzależnić się od leków psychotropowych,bo wiem co za tym idzie.Doskonale mnie zrozumiał i pomógł tak,że do dzisiaj mogę normalnie żyć,a bez jego pomocy nie wyobrażam sobie...co by było.Pozdrawiam i nie dajcie się temu dziadostwu(dobry lekarz-odpowiednie leki i będzie o.k)
@anonimowy
Stargard Stargard Strona 1 2 z 2 Stargard Stargard
Reklama

Działka w Kicku