Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
02 Wrzesień 2010
Iza, Stefan, Julian

Działy forumkomputery i internetSINUS- NET Omijajcie łukiem dostawce internetu
Treść Autor
2009-03-30 20:59:46
Firma Sinus-net obecnie chyba jest najgorszą firmą dostarczającą internet do naszych domów. Ciągle się przerywa łącze a jego szybkość jest 4 razy mniejsza niż na umowie. Jak się do nich dzwoni to mówią że wszystko jest ok lub że pracują na tym. pingi to żędu 785 a powinny być około 8 czy 10 dlatego jest tak wolny.

Omijajcie tą firmę bo jak narazie to dziadostwo jakich mało.
@NET
2009-03-30 21:55:04
JESTEM ZADOWOLONY Z USLUG TEJ FIRMY POPROTU KONKURENCJA CZUWA I PISZE TAKIE RZECZY ZA DUZO DZIADOSTWA W KOMPIE
@AG
2009-03-30 23:11:47
a gdzie ich można znakeść ?
@anonimowy
2009-03-31 10:52:13
kto jest konkurencją a kto jest z ich samych biura i pisze pochwały o nich to nie wiem - wiem jedno mam ten net i oceniam go tak na 60%. To znaczy mi tez się rwie łącze ale rzadko, pingi czasami 2 dni z rzędu są bardzo słabe ale po jakimś czasie się poprawia na jakiś dłuższy czas. Ocena firmy 4/5.
@anonim
2009-03-31 13:10:10
jeden wielki CHUJ jak kochany NetStar - ludzie na chuj pchacie pieniadze do kieszeni tym swirom ktorzy nie umieja zalozyc poprawnie sieci? i jej skonfigurowac? .. macie prawo do zerwania umowy bo sie z niej nie wywiązuja i hop siup multimedia albo cos :) pozdro
@kolega z zachodu
2009-03-31 14:32:14
owszem jezeli ktos pisze ze slabe ma lacze to niech sie przeniesie wiadomo ze w tych czasach jest tak ze sprzet do nadawania internetu sie ulepsza coraz wiecej jest dostawcow a wszystko lata drogha radiowa spokojnie wogole po co pisac te bzdety komus sie chyba nie podoba to to niech sie przeniesie do innego dostawcy POZDROWIENIA DLA SINUS_NET
@anonimowy
2009-03-31 20:08:36
Czytając to postawiłem włączyć się do rozmowy. Powodem jest tego to że widzę tu ludzi skrajnie głupowatych w wypowiedziach. Otóż dobrze że ta osoba napisała o tym problemie bo mogę se założyć tam konto i potem zrezygnować ale to kosztuje czas i trud a tak uniknę trudu i odrazu nie założę internetu z tej firmy co ma kiepską opinie. Ale wam to na myśl nie przychodzi oczywiście. Teraz będę omijał tę firmę do czasu nie będzie działa dobrze a jak ktoś mnie zapyta jaka to odradzę tą.
@anonimowy
2009-03-31 22:17:38
Ja mam internet od Sinus-Net od kilku dobrych lat i nie żałuję. To że net czasami zwolni no trudno, bez przesady świat się od tego nie zawali, ale nie są to jakieś długie przerwy.

Pozdrawiam
@Cinek
2009-04-01 02:59:23
A ja mam net z FreVay (os. Pyrzyckie) i jestem bardzo zadowolony. Jak coś się wysypie, to chłopaki stawiają na nogi w try miga. A kiedy ostatnio się posypało?? Nie wiem. Nie pamiętam. Tak dawno to było :) A do stacji bazowej mam 1,2 km (mierzyłem wielokrotnie) i wystarcza mała kierunkowa Yagi:) Także tą firmę mogę spokojnie polecić, a inne?? Nie wiem.
Pozdro
@DJ Dive
2009-04-13 12:42:40
A ja mam kablem, i nigdy nie bylo problemoow ;S
@anonimowy
2009-04-13 16:09:20
ja w kauflandzie w punkcie ery aktywowałem sobie usługe era internet stacjonarny ( na linii tp) jest taniej i nie ma problemów przynajmniej na razie
@anonimowy
2009-04-20 21:05:04
Mam Sinus-net i jestem zadowolony. mMieszkam poza Stargardem. Anteny mają praktycznie wszędzie. na speedtest pokazało mi Download: 974 kbps mam 1Mb za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam. Pozdrawiam
tomm
2009-04-24 08:19:43
ja tez mam internet z SINUS_NET i jestem zadowolona:) a chłopaki sa sympatyczni:)
@bojawiem
2009-05-06 17:51:14
Jeśli ktoś nie chce mieć problemów oraz być ciągany po sądach to niech omija NetStar z daleka! Ktoś wyżej bardzo dosadnie to napisał.Myślą, że pana boga za nogi złapali i że każdy do nich poleci - przecież oni mają kolosalne ceny nie mówiąc o lipnym necie i zero pojęcia o tym co robią! Gdy mi instalował neta to z DNS-ami oraz IP które jest domyśle męczył się tyle że zdążył bym wypić kawe.Jeśli korzystacie z NetStar sprawdżcie sobie rzeczywistą prędkość waszego internetu w przeciągu 24h. Korzystałem z NetStar-a, zabrakło by miejsca aby opisać poczynania tej sp. z.o.o, która to już dawno nie powinna istnieć, a istnieje tylko dzięki nieświadomym ludziom. Teraz dzięki życzliwości NetStar muszę zapłacić za: nieużytkowanie internetu, podłączenie go i zapewne koszty sądowe - sprawa w toku.
Aha.. nie zerwałem umowy sama wygasła NetStar kieruje się sloganem " DAJCIE MI CZŁOWIEKA MY ZNAJDZIEMY NA NIEGO PARAGRAF "
Pozdrawiam rozsądnych.
@Szczery
2009-05-22 10:23:00
Ja sie znam dobsze na internetach i jestem bardzo dobże ponformowany w tych sprawach, mam 1 megabajt na sekunde i film mi sie scionga w 3 minuty jak dvd. jest super szypko i nawet jest szypka obsluga bo jeden pan mi ostatnio pszyjechal ruter podlaczyc i bardzo tanio bo tylko 220zloty mnie to kosztowalo i teraz mam bezkablowy i szybkosc 54megabajty w tej samej cenie co wczesniej 1megabajt bo tylko 30zl!!! ale wam nie powiem bo jestescie lamerzy i placicie po 60zl za 1megabajt a ja mam 54megabajty!
@atrakcyjny
2009-05-22 12:48:24
Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego internetu.Firma Lonar nie ma problemów
@anonimowy
2009-06-09 22:03:32
Mieszkając w terenie zbudowanym (stargard) i podłaczać internet radiowy w dzisiajszych czasach, trzeba być kompletnie POpapranym. Za grosze można podłaczyc 1MB z kablówki gdzie jakość łącza jest bdb, jeżeli ktoś ma uraz to Neo jest ok a dla tych co nie kopiuja wszystkiego co popadnie z sieci w zupełności wystarczy do surfowania net np z ery, orange, heya itp.
@edwardos
2009-06-10 11:53:53
Widzisz, jest jeszcze siec, ktora nie jest radiowa :) I nie jest kablowka ;) A 1mb kosztuje 38zl ;) 4 mega za 99 ;p
@anonimowy
2009-06-10 18:28:07
w NETSTAR z jednego IP korzysta kilku użytkowników
@anonimowy
2009-07-02 15:34:15
pies dymal netstar ;) xcom stargardzki jest git.
nawet nie wiecie ze w zst macie operatora, lokalnego OPERATORA a nie uryne ;)
@anonimowy
Stargard Stargard Strona 1 2 3 z 3 Stargard Stargard
Reklama

Lokal w centrum