Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
21 Listopad 2008
Albert, Janusz, Konrad

Działy forumpomoc prawnaJestem w kropce
Treść Autor
2008-07-14 15:45:02
Szukam porady na temat, zabierania dziecka do miejsca pracy gdzie sama prowadze małą działalnośc i nie mam z kim dziecka zostawić a na opiekunke jeszcze mnie nie stać, tu chodzi o jeden miesiąc, bo we wrześniu już by poszła do żłobla, do tej pory była u babci, ale w sierpniu nie da rady się opiekować, bardzo prosze o pomoc lub adres gdzie mogła bym się dowiedzieć coś na ten temat koper32@vp.pl
@koper
2008-07-15 10:11:18
Tu nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie.Ja też łudziłam się że ktoś kompetentny podpowie jak rozwiązać problem.Niestety myliłam się.
@ania
2008-07-15 10:18:28
Pogadaj z jakąś babcią sąsiadką. One z braku zajeć często chętnie podejmują się opieki za niewielkie pieniądze.
@anonimowy
2008-07-15 11:36:29
Mam nadzieje że jakeś wyjście znajbe, ale jeszcze się popytam. Pozdrawiam wszystkich, i dziękuję za porade.
@koper
2008-08-17 23:36:46
Skoro to twoje miejsce pracy i ty tam jesteś szefową to w czym problem,jeśli tobie dziecko nie będzie przeszkadzać to chyba nie ma innych przeciwskazań.
@anonimowy
2008-08-20 15:57:34
Obawialam się że jeśli by ktoś "życzliwy" zadzwonił do...nie wiem czy do inspekcji pracy, czy sanepidu, czy nie poniosla bym żadnych koncekwencji, a czasy są takie że naprawde nie mało jest przypadków o doniesieniach "życzliwych" ale dziekuje ze wszystko i pozdrawim.
@koper
Reklama

Lokal do wynajecia