Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
30 Lipiec 2010
Ludmiła, Julita, Piotr

Działy forumszara strefaHotel "Lord" - opinie
Treść Autor
2009-09-21 23:04:44
Proszę o opinie na temat organizacji , obsługi, klimatu, jedzenia na weselu etc. w Hotelu Lord na ulicy Gdyńskiej ?
Pozdrawiam
@anonimowy
2009-09-22 07:21:12
niebezpiecznie, wszystko sie chwieje
@anonimowy
2009-09-22 08:48:14
To znaczy ?
@anonimowy
2009-09-22 09:13:50
Koleżanka miała wesele w sierpniu w Lordzie, obsługa kompetentna, jedzenie smaczne i pod dostatkiem i ciepłe. Była zadowolona.
@anonimowy
2009-09-22 09:46:59
moj znajomy oparl sie o barierke w pokoju i razem z nia wypadl
@anonimowy
2009-09-22 10:28:04
Może jeszcze więcej opinii ? Pozdrawiam
@anonimowy
2009-09-22 13:55:51
Ja również byłam w Lordzie na weselu i w przyszłym roku sama tam będę miała wesele. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Obsługa bardzo miła, jedzenia dużo i bardzo smaczne. pokaz fajerwerków prześliczny, pokoje hotelowe na wysokim poziomie. Mimo, że było trochę ciasno na parkiecie wszyscy goście byli zadowoleni i pod wrażeniem.
@anonimowy
2009-09-22 15:13:11
zgadza sie, moze byc fajnie. ale wczesniej trzeba sprawdzic czy wszystko jest w nalezytym porzadku, zeby nie zlamac niczego, tak jak ten co wypadl
@anonimowy
2009-09-22 15:20:31
na razie wygląda to nie najgorzej, ale jak przyjda deszcze na obawiam sie że zostanie zalany bo jest w dołku-zaniżony teren ( wesele w kaloszach to będzie atrakcja)
@obserwator
2009-09-22 15:21:28
na razie wygląda to nie najgorzej, ale jak przyjda deszcze to obawiam sie że zostanie zalany bo jest w dołku-zaniżony teren ( wesele w kaloszach to będzie atrakcja)
@obserwator
2009-09-22 17:53:32
Jeśli chodzi o wyglad i wystrój - duży plus. Sala bardzo ładna, jednak parkiet stanowczo za mały. Swobodnie moża się pobawić na weselu na max 70-80 osób. Osobiście nie podoba mi się to że gdzie by nie postawić stół dla młodych to będzie na tle okna. Dużym minusem jest to że hotel nie jest w żaden sposób odgrodony - osłonięty od strony drogi ( dość ruchliwej) jednak miejmy nadzieję że to kwestia czasu. Jedzenie - wiadomo że dużo zależy od menu wybranego przez młodych jednak te dania które miałam okazje spróbować były bardzo dobre i ciepłe. Ale jeśli chodzi o ilość to ciężko się najeść. Porcje małe, można odnieść wrażenie że każdy kotlet, pasztecik itp. jest wyliczony co do sztuki. Cena dość przystępna. Na duża pochwałę zasługuje obsługa, nadzwyczaj uprzejma i uczynna, cały czas uśmiechnięta.
@Maja
2009-09-22 18:34:19
Fajne pokoje za 70zł można spokojnie zabrać panienkę na zabawę.
@gośc
2009-10-22 00:03:44
Witam wszystkich jestesmy razem z moim ukochanym mężem Pawłem K. po weselu w lordzie i chyba musimy podzielić się wrażeniami Nasze wesele było na 127 osób pod koniec sierpnia i poprawiny również odbyły się Na początku mieliśmy obawy co do liczby gosci czy bedą wstanie sie pomieścić lecz gdy bo uroczystości w kościele i przybyciu do lorda po prostu bylismy miło zaskoczeni Przywitano nas bukietem balonów które poleciały w górę po tem rodzice zlożyli na życzenia i się zaczeło Wystrój sali jest przepiekny chyba nie ma w okolicy ładniejszej Wszystko było dobrze zorganizowane nad wszystkim czuwał szef który jest bardzo mily a poza tym zna sie na rzeczy Jedzenie było bardzo smacznemy dodatkowo jeszcze mielismy wiejski stół gdzie wyroby własnej roboty po przyzwoleniu szefowej sami moglismy zaserwować rowniez pokaz sztucznych ogni był super Na poczatku myslelismy ze jak gratis to tam szczela raz i po wszystkim a tu mile zaskoczenie Fajnie naprawde fajnie sie bawilismy miejsca było akurat nikt nie nazekał a na poprawinach moglismy posiedzieć na ogrodzie przy kasadach wodnych Po prostu za tak mala cene bo płaciliśmy 125zl od os. mielismy wszystko Na początku nie wierzylismy ale to prawda to co jest powiedziane i ustalone to zeczywiscie tak jest. Ciekawe jestem czy robią sylwestra bo nigdzie nie ma ogłoszenia Życzymy wszystkim miłych wrażeń
@Aga i Paweł K
2009-10-23 09:07:10
Teraz pewnie ukaze sie darmowe ogloszenie na stargardzkich stronach. Panie wlascicielu ten pomysl jest juz stary i nieaktualny :) Pozdrawiam :)
@anonimowy
2009-10-23 12:46:46
Obsługa miła????????? Wręcz przeciwnie, dziewczyny jak by za kare tam były!!!!!!!!
Mialam zaszczyt być tam na imprezie, jedzenia mało, fakt wystroj ładny.ale z tą obsługą to bym polemizowała....a może dziewczyny się tam zmieniają..niewiem!
@anonimowy
2009-12-16 10:56:40
moim zdaniem wszelkie imprezy powyżej 100 osób tam to imprezy "pingwinów" ciasno tak, że nie da się ruszyć na parkiecie
@bartek
2010-01-04 18:22:36
W "Lordzie" spędziliśmy sylwestra 2009/2010. Koszt wyniósł 700zl od pary. Na małym parkiecie dusiło się ok 120 osób. A to co nam przygotowano do zjedzenia za tą kwotę, dawało wiele do życzenia. Kolacja, to dwie gałki ziemniaków, 2 polędwiczki i po łyżeczce z trzech rodzajów surówek. Zimne przekąski (w menu nazwane - półmiskami mięs pieczystych ) to po dwa plasterki rolady z tłustego boczku z nadzieniem, 2 plasterki tłustego mięsa i tyle samo schabu ze śliwką. "Sałatka z grillowanym kurczakiem" to kapusta pekińska posypana drobniutko pokrojonym kurczakiem. "Łódeczki ogórkowe z łososiem" to świeży ogórek posypany drobniutko pociętą rybą, która spadała podczas przekładania na talerz. Roladki drobiowe w pieprzu cayenne, to cieniutko rozbita pierś z kurczaka naszpikowana pieprzem. Karp w galarecie składał się z wąskich pasków ryby, było to mdłe i niesmaczne. Dania gorące - Beuf Strogonoff to tylko szumna nazwa, bo była to zwykła zupa gulaszowa. Zero przypraw na stołach, nawet musztardy do szaszłyka. Jak to ktoś wcześniej zauważył na forum, porcje są bardzo małe, wyliczone co do sztuki. Gdy dostaliśmy po jednym małym krokiecie zaniemówiliśmy z wrażenia. Wróciliśmy z imprezy głodni i źli, że pomimo wysokiej ceny sylwester w Lordzie okazał się niewypałem. Duży ścisk, mało i niesmaczne jedzenie. Nie polecamy.
@anonimowy
2010-01-04 18:49:28
...nie chcę nikogo obrażać ale mogłeś chłopie najpierw zrobić rekonesans co gdzie ile dają bo dać drożej nie znaczy lepiej.znam lokale tańsze gdzie z nazwy nic nie znaczą a jedzenie( żarcie )to dosłownie ulewa się a tak bawiłeś się chłopie po lordowsku a tak ogólnie to słyszałem jak tylko otworzyli lokal że to jest nie wypał.
@anonimowy
2010-01-13 02:19:30
a mi sie podobało jedzenie smaczne i wyszukane a co do porcji ziemniaków nie dałem rady zjeść tej ilości jak i wypić tej wódki wszystko było ok
@najedzony i napity
2010-01-13 08:11:13
WIDAĆ,ŻE NA ZIEMNIAKACH I NA WÓDZIE SIĘ WYCHOWAŁEŚ I JEST TO DLA CIEBIE WYZNACZNIK LUKSUSU,ALE TU CHODZI O KLIMAT DLATEGO POLECAM GORĄCO RESTAURACJĘ"LORD"DLATEGO,ŻE JAK WSPOMNIAŁ KTÓRYŚ Z FORUMOWICZÓW-NIE DUŻY LOKAL ALE "SWOJSKI"KLIMAT SĄ ATUTEM TEGO MIEJSCA.GWARANTUJĘ,ŻE WYBIERAJĄCY TEN LOKAL BĘDĄ ZADOWOLENI.NADMIENIAM,ŻE NIE JESTEM ANI WŁAŚCICIELEM,ANI PRACOWNIKIEM-PO PROSTU BYŁEM TAM KILKA RAZY I WRÓCĘ PONOWNIE.
@anonimowy
Stargard Stargard Strona 1 2 z 2 Stargard Stargard
Reklama

Dz. w Insku z linia brzeg