Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
30 Lipiec 2010
Ludmiła, Julita, Piotr

Działy forumRap/Hip-Hop/R&BDlaczego nie ma w Stargardzie impres hip-hopowy ch
Treść Autor
2005-08-02 00:49:29
Nic innego nie umiesz napisac, tylko powtarzasz moje slowa. To swiadczy o tym, ze nie masz nic do powiedzenia i moje argumenty sa nie do odparcia dla Ciebie. Poza tym piszesz EOT a dalej ciagniesz temat. Wypij sobie dobre piwko i nie zmuszaj mnie do scierania klawiszy. Dziekuje za uwage. :)
Wybaczcie ta osobista wycieczke, ale skreca mnie jak ktos wypisuje farmazony.
Co do tematu - watpie, zeby ktokolwiek z tych, ktorzy chca sie zaprezentowac mial cos ciekawego do pokazania. Pomimo ewolucji muzycznej rap w polsce (a zwlaszcza zazwyczaj przenudnego "podziemia" trujacego non stop na jedna nute) utrzymuje sie na tym samym poziomie od lat. Pare lat temu swieze pomysly nasaczone byly fascynacja i odkryciem. Obecnie powtarza sie te same patenty x razy, wiec wybaczcie - nuda, nuda, nuda! Zero postepu. Zbiera mnie na wymioty, jak slysze po raz kolejny te same smety o tym jaki to dany osobnik jest swietny w tym co robi i ma super ekipe, jak to sie fajnie melanzuje i tak dalej <ziewa>. Juz ciekawsza jest wspomniana wczesniej Paschalska - moze nie do konca umie spiewac ( :wink: ), ale kazda jej piosenka ( :wink: ) jest inna i traktuje o czyms innym (w ogole nie wiem dlaczego rap nazywa sie czasami spiewem, ale to inna kwestia). Powiedzmy sobie szczerze - rap w Polsce zdycha w agonii. Caly czas po cichu licze na oswiecenie :) :)
[quote:ebdade1227="sleeskee"][color=darkblue:ebdade1227]Nie wydaje wam sie ze taka impreza moglaby byc szansa na pojednanie miedzykulturowe ? ;)[/color:ebdade1227][/quote:ebdade1227]
Pomysl prosty a zarazem genialny i jakze tworczy dla otwartych umyslow. Popieram :)
Gauss
2005-08-02 10:27:25
[color=darkblue:6ff88031d2]Tak przy okazji- calą tą waszą rozmowę o podwalinach i ewolucji hip-hopu mozna bez problemu przedlozyc jako przyczyne braku organizacji imprez hh w Std, stad nie biore tego za offtop. Wiec no worries- rozmawiajcie bez przeszkod.

Jesli zas chodzi o pojednanie miedzykulturowe, nei wydaje wam sie, ze zbyt dlugo krazyl stereotyp, iz hh i np metal to dwie wrogie sobie subkultury, zwalczajace sie i dokuczajace sobie na kazdym kroku ? I przy kazdej probie pojednania, ci true hiphopowcy albo true metalowcy zarzucają tym jednającym sie, ze sie sprzedali i poszli w komerchę ;) Tak samo odnoszą sie do tych, ktorzy ewoluuja. [/color:6ff88031d2]
sleeskee
2005-08-02 11:01:33
[quote:7d36db6552="sleeskee"][color=darkblue:7d36db6552]Jesli zas chodzi o pojednanie miedzykulturowe, nei wydaje wam sie, ze zbyt dlugo krazyl stereotyp, iz hh i np metal to dwie wrogie sobie subkultury, zwalczajace sie i dokuczajace sobie na kazdym kroku ?[/color:7d36db6552][/quote:7d36db6552]
Caly czas krazy i ja uwazam to za delikatnie mowiac nieporozumienie.
[quote:7d36db6552="sleeskee"][color=darkblue:7d36db6552] I przy kazdej probie pojednania, ci true hiphopowcy albo true metalowcy zarzucają tym jednającym sie, ze sie sprzedali i poszli w komerchę ;)
[/color:7d36db6552][/quote:7d36db6552]
True hiphopowcy to najwieksza zakala i wstyd. Nigdy nie lubilem ortodoksyjnosci podszytej ogolna schizofrenia. Nie ma co sie oszukiwac - dobry sprzet kosztuje. Wielu z takich true hiphopowcow wyzwalo mnie od najgorszych, bo nie chcialem im czegos wyprodukowac, czy skreczowac dla nich za darmo. W sprzet inwestuje od dwoch lat i wlozylem w niego sporo pieniedzy przez ten czas. Granie za darmo laczy sie dla mnie tylko z imprezami charytatywnymi a nie spie na kasie wiec kupno kazdej plyty przychodzi mi z trudem. Nie ma nic za friko (chyba ze na poziomie nagran na mikrofonie komputerowym). :) :) :)
Gauss
2005-08-02 11:26:04
[quote:5cee783458]Nic innego nie umiesz napisac, tylko powtarzasz moje slowa. To swiadczy o tym, ze nie masz nic do powiedzenia i moje argumenty sa nie do odparcia dla Ciebie. Poza tym piszesz EOT a dalej ciagniesz temat. Wypij sobie dobre piwko i nie zmuszaj mnie do scierania klawiszy. Dziekuje za uwage. [/quote:5cee783458]

Nie wiem czy potrafisz sobie wyobrazić, że twoich argumentów wogole brak. A to ty ciagniesz bezsensowny temat, z ktorym wyskoczyles i nikt cie do tego nie zmusza. Dodatkowo nie powinienem teraz tego pisać ale z uwagi na to ze znudzilem sie juz smiechem przy twoich postach i mam wazniejsze sprawy na tapecie to musze ci powiedziec, ze bardzo mnie twoje posty rozbawily, co nastepny to jeszcze bardziej, i im bardziej starasz sie aby powaznie zabrzmialy tym gorzej ci to wychodzi, a teraz EOT.
Youki
2005-08-02 11:30:48
Znowu nie napisales nic w temacie, ani nie odpowiedziales na zadne z moich pytan, nie rozwiazales tez zadnego z problemow. Jak juz skonczyles to spadaj i sobie tapetuj, muruj, maluj i co tylko chcesz. Typowy czlowiek, ktory kieruje sie emocjami i agresja wobec niemozliwosci odparcia argumentow ktore go przytlaczaja.
Gauss
Stargard Stargard Strona 1 2 z 2 Stargard Stargard
Reklama

Dz. w Insku z linia brzeg