|
Treść |
Autor |
 |
2008-05-16 00:19:11 ja tam wole chodzić do panów, lubie jak mi tam troche tak delikatnie pogrzebią, natomiast kobiety pastwią się jak by świnie badały:( | @angelika |
 |
2008-05-16 10:48:31 Polecam siebie drogie panie :)) | @cezary |
 |
2008-05-19 14:28:30 Witam, badzo chciałabym zadać kilka pytań kobiecie, która chodzi do doktor Misiak na kasę chorych.
Z góry dziękuję za odzew!
martynkamandarynka@wp.pl | @anonimowy |
 |
2008-05-19 19:42:02 szukam młodego, przystojnego ginekologa, który zajmię się badaniami w moim domu. | @marynarzowa |
 |
2008-05-19 21:58:42 Dr Miadzielec -beznadzieja,chodziłam do niego w ciąży-musiałam mu przypominać jakie mam mieć kiedy badania..i do tego straszny zrzęda,który siedzi w tym gabinecie z łaski-dramat...Jest dobry tylko do wypisywania recept... | @Lola |
 |
2008-05-22 12:48:58 Dr Jelonek- koszmar!!! Niby wszystko ok a jednak kasa dla niego najważniejsza. Nie dosc ze o trzymalam od niego złe zwolnienie w czasie ciąży i kazal mi je przyniesc do poprawki, to załatwił sprawe tak, że zostałam bez zwolnienia 5 dni do tyłu i jeszcze kazał mi przyjsc dopiero po jego powrocie z urlopu. A z dniami nieusprawiedliwionymi mialam sobie radzic sama. Oczywiscie wszystko przez to ze nagle pojawilam sie w przychodni a nie prywatnie ( wczesniej chodzilam prywatnie). Na wizyty kazał mi przychodzic nawet juz co 1,5 tygodnia i nigdy nie wiedziałam ile zapłace kasy (w zaleznosci od jego humoru)!!! Szczerze nie polecam!!! Z opresji wyciągnął mnie dr Długosz i już do niego od tamtej pory chodze i nie moge jak narazie powiedziec nic złego. | iza |
 |
2008-05-22 13:21:13 W Stargardzie najpewniej jest iść do dr Bednera (dobry onkolog również, przyjmuje na Pomorzanach w Klinice Ginekologii i Onkologii Operacyjnej Kobiet i Dziewcząt)przyjmuje w Medisie, zna się na rzeczy, odpowie na każde pytanie, dobrze operuje jak zajdzie potrzeba. Ludwicki też jest ok, chociaż potrafi też powiedzieć komplement w stylu: ładną ma pani szyjkę... ;-) Gostyński kawał wała-nie potrafi wykryć wielu rzeczy, a na nowowtór pow. pani X wszystko jest dobrze, najchętniej to by usuwał kobietom macice, Długosz robi tylko i wyłącznie najlepiej usg w szpitalu i to by było na tyle, Jelonek pazerny na kasę, Janowski (hmm ma trzy jedynki na przodzie;-) jedyny plus to jak nie wie co zrobić z pacjentką dalej to odsyła na Pomorzany do prof. Izabelli Rzepki-Górskiej i to jedyny jego plus. Szgadaj nie potrafi szyć, to co wegług niej jest szyciem można co najwyżej nazwać fastrygą worka na ziemniaki, a Grom. i te jej długie pazury-KOSZMAR!!! | @anonimowy |
 |
2008-05-23 23:49:00 dziewczyny jestem mamą 3 dzieci.Dwie ostatnie ciąże prowadził dr Ludwicki i dzięki mu za to....obydwie były zagrożone ale dzięki szybkiej interwencji Ludwickiego skończyło się tylko na strachu.Duże znaczenie miał fakt że na podtrzymaniu leżałam w Zdrojach a nie u nas-tam też rodziłam.W Stargardzie przeżyłam szok gdy trafiłam z krwotokiem w 7 tygodniu-czekałam ponad godz na lekarza,który stwierdzł"nie jest pani w ciąży a nawet jeśli to jest to ciąża martwa" bez USG!!! jak tak można robić???ogólnie pobyt był koszmarem.Dlatego z polecenia poszłam do dr Ludwickiego i mogę go z czystym sumieniem polecić.Szpital w Zdrojach również-a wybór i tak należy do Was. | @andzia |
 |
2008-06-13 11:09:25 Dodatkowo ordynatorem w Zdrojach jest prof. Z.Celewicz (wojewodzki konsultant ginekologii). Bardzo dobry specjalista od trudnych przypadkow, a przy tym bardzo mily czlowiek. Prowadzi teraz bardzo trudna ciaze mojej zony (niewydolnosc szyjkowo-ciesniowa). Prowadzil tez wczesniejsza ciaza szczesliwie zakonczona (zona musiala caly czas lezec na Uni Lubelskiej - tam byl wczesniej ordynatorem). Dopoki zona na niego nie trafila, to wczesniejsze ciaze gubila. Dlatego tez nie ma zaufania do stargardzkich lekarzy jak i do naszego szpitala. | @arogantish |
 |
2008-06-13 11:33:35 Bardzo polecam dr. Jarosław Pękała ze Szczecina. Ma bardzo dobre podejście do pacjentek - przy najmniej się tak człowiek nie stresuje. Świetnie prowadzi ciążę. | @anonimowy |
 |
2008-06-25 21:37:34 a czy w Stargardzie któryś ginekolog ma pojęcie o ginekologi onkologicznej? | @anonimowanka |
 |
2008-07-10 08:53:37 do Agusia 1507
piszesz, o dr.Tudaj i ze dobry jest w sprawach nadzerek, czy on ma sprzet w gabinecie gdzie moze zrobic badania, czy to jest sama konsultacja ?, ile kosztuje u niego wizyta? | @Bea |
 |
2008-07-10 09:14:48 O ginekologii onkologicznej ma zdecydowane pojęcie dr Bedner, przyjmuje w Medisie pracuje na Pomorzanach w Klinice Ginekologii i Onkologii Operacyjnej Kobiet i Dziewcząt. Sam raz mnie nawet operował na Pomorzanach. Zna się na rzeczy. | @anonimowy |
 |
2008-07-10 11:48:46 ROMAŃCZUK nie widzi zagrożeń ciążowych,zawsze jest ok,a przez niego tyle dzieci umarło!!!!nie ma u niego problemu z receptami i zwolnieniami.JA osobiście polecam Dr.Ludwickiego i Długosza znaja sie na rzeczy.Długosz troche małomówny ale za to ma oko,a Ludwicki to super facet
| @anonimowy |
 |
2008-07-10 20:24:07 naprawde dobry temay poruszony jest, gdyz naprawde trudno wybrac dobrego lekarza i tez mam z tym problem , bede śledzic .....forum.... ja chodze do misiakowej , nie wiem czy dobra... ale to kobieta nie moge sie przekonac do gin. faceta, a kobiet gin. nie mam specjalnie wyboru- choc wydaje mi sie ze czas zminic to,(misiakowa jest fakt rostrzepana, ale i konkretna , choc czasem lekcewazy problem , ale ponic dobry specjalista , i pacjentek ma mnustwo, wystarczy pujsc na wizyty a to widac ... | @anonimowy |
 |
2008-07-11 12:22:05 ja chodzę do gromadzkiej, nie mam nic do zarzucenia (paznokci nie czuję)wytłumaczy, spokojnie podchodzi do pacjenta. lubie ją. jeśli chodzi o ciąże i jak ją prowadzi to nie wiem, bo nie mam dzieci. a tak na marginesie, czy któraś z was wie ile za wizytę bierze doktor Ludwicki? | @Socjolożka |
 |
2008-07-16 14:33:01 czy mogłabym prosić namiary na dr Bednera? Kiedy i gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta i jakiś numer telefonu ewentualnie... Bardzo mi zależy na czasie. Proszę o info. | @anonimowy |
 |
2008-07-16 16:11:42 Jak pisaly dziewczyny Bedner przyjmuje w Medisie, ktory miesci sie na Wojska Polskiego - prawie naprzeciw szpitala
Sama u niego nie bylam - trafilam tam za to do Dawida - odradzam w kazdym przypadku !!! Rzeznik nie lekarz ... kompletny glab i niedouk ...
| @anonimowy |
 |
2008-07-16 16:39:51 Lubicie jak Wam tam teges nie? Te 70% zapewne :) | @anonimowy cześ |
 |
2008-07-17 09:40:33 Ludwicki kasuje za wszystko osobno,za wizyte,za usg, za cytologie i za wypisanie recepty.Jeśli masz pieniądze to możesz się do niego wybrać. | @anonimowy |