Stargardzki Portal Internetowy
Dodaj firmę do katalogu

Reklama w portalu
Szukaj w portalu
06 Styczeń 2009
Kacper, Melchior, Baltazar

Działy forumzdrowie i urodaDobry ginekolog
Treść Autor
2007-10-21 12:16:04
jestem w ciazy zaczelam chodzic do doktora Dlugosza nie znam lekarzy w stargardzie prosze was napiszcie co wiecie na jego temat jaki jest czy dobry czy mozna mu powiezyc ciaze a moze znacie jeszcze lepszego lekarza chodze prywatnie bylam narazie raz u niego i dlatego nie znam go dobrze :D
karin76
2007-10-21 12:34:19
Doktor Długosz jest dobry,pod warunkiem,że z ciążą nic się nie dzieje.Lekceważy każdy niepokój matki,każdą prośbę o dodatkowe badania.A kiedy się okazuje,że dziecko urodzi się chore bardzo szybko się pozbywa pacjentki,bez jakiejkolwiek rozmowy czy pocieszenia.
No ale może są matki zadowolone z jego usług,ja napewno do nich nie należę.
Karagr
2007-11-29 16:53:09
Ja polecam dr Ludwickiego, dr Bednera, pania profesor Izabelle Górska-Rzepke oraz jesli chodzi o USG dr Węgrzynowskiego.
@anonimowy
2007-11-29 17:58:16
moja mama poleca Ludwickiego :P
@anonimowy
2007-11-29 22:28:11
nie polecam zadnego ginekologa ze stargardu Ludwicki jest dobry do brania pieniędzy a ciąża jezeli jes zagrozona to sobie nie radzi. polecam lekarzy ze szczecina co przyjmują w stargardzie
@anonimowy
2007-11-30 07:37:24
Gostynski jest spoko, fajny przystojniak, ma delikatne łapki, ale żle zszywa po cesarce. Pozdrawiam.
@anonimowy
2007-11-30 07:40:38
Najgorsza lekarka - to Gromadzka, beznadziej. Nigdy bym do niej nie poszła.
@anonimowy
2007-11-30 15:34:51
Polecam tylko i wylacznie szczecin jak i rowniez rodzic w szpitalu w szczecinie
@anonimowy
2008-03-05 10:21:16
winnicki - najlepszy ginekolog jakiego znam prowdził mi całą ciąże jestem z niego bardzo zadowolona
@oska
2008-03-05 12:52:44
Polecam Piotra Romańczuka :)) Bardzo miły ale co ważniejsze przejmuje się zdrowiem swoich pacjentek :) niezależnie czy idzie się do niego prywatnie czy nie - sprawdziłam osobiście :)

Nie mam za to dobrego zdania o Gostyńskim, a o pozostałych nie mam w ogóle zdania :)
@wiosenka
2008-03-05 21:09:06
Mam 3 letnia coreczke - cala ciaze z nia prowadzil mi dr Nienartowicz Jest raczej dobrym lekarzem - konkretnie i bez paniki podchodzil do wszelkich problemow i dolegliwosci a w razie czego potrafil dzialac szybko Tylko gadula potworny - no i podrywacz ... myslalm ze on tak do wsyztskich pacjentek ale nie widze tu takiej opini - wiec moze jednak nie do wsyztskich ... hmmm
ja w kazdym razie wpsominam go dobrze ale zrezygnowalam z jego uslug po kontrolnej wizycie po ciazy - glownie z powodu jego zmiany adresu zamieszkania - jest teraz trudno uchwytny

Dr Dawid z Medisa - nie wiem czy tego kogos mozna nazwac lekarzem .. nie zasluguje na to !!! ODRADZAM !!! Przez niego o malo nie stracilam naszego dziecka ... Bylam u niego we wczesnej ciazy - sama widzialam plamke na usg - on NIC nie widzial - nastraszyl mnie ciaza pozamaciczna, cudow nagadal ze z nerwow moglam stracic dizecko i wyslal do kolegi do Szczeicna ... potem sie dowiedzialam, ze nie mnie pierwsza ... hmmm
Z nerwow zaczelam plamic i niewiele brakowalo ...

Ludwicki do meni nie przemawia - bierze 2 razy tyle niz inni a srednio uprzejmy i kompetentny

Ostatnio bylam u Jelonka - sympatyczny pan - ale jeszcze nie wyrobilam sobie o nim zdania ...

@anonimowy
2008-03-06 07:53:13
polecam doktora Janowskiego. Stateczny, dokładny lekarz, a poza tym nie zdziera pieniedzy. Jeszcze raz polecam.
@anonimowy
2008-03-06 07:55:51
Janowski dobry lekarz. Konkretny. spokojny, wsztstko dobrze wytłumaczy.
@anonimowy
2008-03-06 18:46:03
na początku ciąży byłam u dr Dawid z medis po trzech wizytach dostałam nerwicy, bałam się do niego isc, koleżanka poradziła dr Ludwicki - jest dobrym lekarzem a rodzilam w stargardzie, dzisiaj mam 2,5 letnie dziecko i ginekologa nie zmienie fakt może drogie ma wizyty ale psychicznie się nie boję do niego iśc
@anonimowy
2008-03-06 20:57:08
Nie radze isc do Jelonka mam bardzo nie mile wspomnienie jak zostawil mnie na pastwe losu, i on sie nazywa lekarzem. Smiechu warte!!!!
@anonimowy
2008-03-07 20:19:51
DZIEWCZYNY!!!KAZDY LEKARZ JEST DOBRY JAK POMOZE,JA OSOBISCIE CHODZE OD PONAD 10LAT DO ROMANCZUKA I NAPRAWDE NIE MAM CO SIE DO NIEGO PRZYCZEPIC-PROWADZIL MI CALA CIAZE I GOSCIU ZNA SIE NA RZECZY,MIALAM TEZ "PRZYJEMNOSC"BYC U DR.MISIAK-TRAGEDIA,DR.DAWID ZE SZCZECINA U MNIE NIE WIDZIAL CIAZY-STARY PODRYWACZ,DR.LUDWICKI-POLECAM:)BO BYLAM U NIEGO PARE RAZY PO TYM JAK DR.DAWID MNIE NASTARSZYL,A CO DO DR.GOSTYNSKIEGO TO POWINNIEN BYC RZEZNIKIEM A NIE GINEKOLOGIEM
@anonimowy
2008-05-05 23:35:38
gostynski polecam
@anonimowy
2008-05-08 11:17:30
Polecam dr Szagdaj przyjmuje w Medisie.
@anonimowy
2008-05-15 19:28:40
hej laski mam pytanie co sądzicie o dr. Tadeusz Miadzielec??/ prosze napiszcie
ala
2008-05-15 22:49:18
jeżeli chodzi o p.szagdaj to szkoda dla niej komentarza najgorsza baba w stargardzie kompletny brak podejścia ,nie miła wulgarna żeby mi dopłacili to nie chcę jej widzieć na oczy
@anonimowy
Stargard Stargard Strona 1 2 3 4 5 6 z 9 Stargard Stargard
Reklama

Działka w Kicku